top of page

Prosjektnytt

Her vil vi legge ut informasjon fra prosjektet, først og fremst med fokus på fremdrift og status fra byggeplass.

Unknown.jpeg

13.02.24

Nærmer seg ferdigstillelse

Nå er prosjektet gått inn i sluttfase og det nærmer seg ferdigstillelse av 40 flotte leiligheter i Øvre Lianvei. I hus A er leilighetene i all hovedsak ferdigstilte innvendig. Det pågår arbeider i fellesarealer og på fasader. I hus B og C spenner det fra leiligheter som er ferdige til andre hvor det pågår malerarbeider eller montasje av kjøkken og parkett, siste heis (hus B) er under ferdigstillelse og det pågår arbeider i fellesareal. Første leveranse av rekkverk til terrassene er levert byggeplass og montasje settes i gang denne uka. De neste ukene blir det fortsatt stor aktivitet på fasader og utomhus.

Screenshot 2023-07-07 at 20.12_edited.jpg

07.07.23

Godt samarbeid

Nye energieffektive terrasseleiligheter er på vei opp i Øvre Lian Terrasse i Lier. Prosjektet følger fremdriftsplanen med overlevering våren 2024. Vi er svært godt fornøyde med samarbeidet med Alento AS som totalentreprenør. De er dyktige og løsningsorienterte og har med seg et team av flinke UE-er. Her kommer 40 terrasseleiligheter med bergvarme og effektiv varmepumpeteknologi.

Les gjerne mer om prosjektet vårt og om leiligheter vi fremdeles har til salgs på https://Inkd.in/d27rUSgb

IMG_3150.jpg

17.04.23

Vår i luften og god fremdrift

Siden totalentreprenør Alento startet med sprengningsarbeid og uttak av masser i desember, så har det gjennom vinteren blitt tatt ut ca. 30.000 m3 stein. Betongentreprenør har hatt produksjon siden siste del av mars, og de har startet med fundamenter, bunnplate og kjellervegger. Parallelt har det pågått fjellsikringsarbeid.

 

I starten av mai venter vi de første betongelementene levert til byggeplass, og vi gleder oss til fortsettelsen.

%C3%98K_Logoutkast_NY_edited_edited.png
bottom of page