top of page
3009-01-BJE-i-05_A5_1_terrace_R02.jpg
Header

 NYHET!
Unngå doble boutgifter med Dobbeltboligforsikring!
Dette prosjektet kan du trygt kjøpe før du har solgt din nåværende bolig.  Vi dekker ekstra boutgifter i inntil 9 måneder *
Les mer her

*Gjelder for kjøp inngått etter 13.2.24

Vidstrakt utsikt for alle.

Nå kan du oppleve leilighetene og utsikten fra hver leilighet i en virtuell visning. I den virtuelle visningen kan du gå gjennom boligene og se hvordan de ser ut, samt ta en titt på den nydelige utsikten. Se her!

Lekre og romslige 3- og 4-roms leiligheter som er innflytningsklare fra april 2024. Kr 0,- i forskudd. Garasjeplass inkludert i prisen.

Leilighetene blir lyse og lekre takket være store vinduer som slipper inn mye dagslys. Det leveres enstavs eikeparkett i alle oppholdsrom og lekkert kjøkken i mørk utførelse fra HTH, og med kjøkkenarmatur fra Tapwell. Det blir downlights under overskap og benkeplater i tidsriktig slank design. Leilighetene leveres med integrerte hvitevarer fra Electrolux, så her blir det bare å finne frem favorittoppskriftene og invitere til middag.

 

Leilighetene varmes i hovedsak opp med behagelig vannbåren gulvvarme fra egen brønnpark. Alle leilighetene får balansert ventilasjon med separat anlegg for hver leilighet.

 

For å redusere oppvarmingskostnadene, er det etablert varmepumpe og brønnpark som benyttes både for vannbåren gulvvarme og varmt tappevann.

Store og solrike terrasser i alle leiligheter 

Med en mektig utsikt over det vakre landskapet i Lier, blir terrassen fort et sted for ro og inspirasjon. Morgenlyset flommer inn over den romslige terrassen og inn i leiligheten din, der alt er splitter nytt!  Med en varm kaffe eller te i hånden, er dette det perfekte øyeblikket for å starte dagen med et smil - selv noen få minutter på terrassen vil holde deg gående i timevis.

 

Når kvelden senker seg, maler solnedgangen himmelen i varme nyanser og skaper et vakkert skue, som kan beundres fra terrassen. Her er det godt å være, om man nyter et godt måltid, leser en bok eller bare er. En stor, solrik terrasse med nydelig utsikt er mer enn bare et uterom – det er en kilde til glede, inspirasjon og energi.

3009-01-BJE-i-06_A5_1_terrace_R02.jpg
1364-01-SOL-e-15-garage_R02.jpg

Innendørs garasjekjeller med parkeringsplass inkludert i prisen

Å ha en leilighet med innendørs garasjeplass, gir en rekke fordeler og bekvemmeligheter. For det første beskytter det mot vær og vind, samtidig som bilen er langt varmere når du setter deg i den. 

 

Dessuten er det praktisk og behagelig å kunne parkere i nærheten av heisen som tar deg opp til leilighetsplanet tørrskodd og greit - særlig når man har hendene fulle av handleposer.

 

I fellesarealer har du også din egen sportsbod til å lagre ting som ikke egner seg å ha i leiligheten, i tillegg til praktisk fellesrom for sykkelmekking og skipreparering.

Fordelene med ny leilighet er mange!

Velkommen til Øvre Lian Terrasse

I Øvre Lian Terrasse på Stoppenkollen kan du nyte den vidstrakte utsikten mot vakre Lier og Drammensfjorden. Det blir generøse terrasser, kombinert med store vindusflater, noe som gir en unik boligopplevelse.


Det er lagt vekt på å skape gode planløsninger, og leilighetene har mange kvaliteter som du ellers finner i en enebolig. Flere av leilighetene vil få eget trimrom og TV-stue. Det vil være walk-in-garderobe i tilknytning til soverom og godt med lagringsplass. Parkering i P-kjeller med heisadkomst.

Flytt rett inn i en ny og moderne ny leilighet med alle fasiliteter som vil gi deg en enkel hverdag.

VELKOMMEN TIL VISNING


 

Ta kontakt med megler Morten Liavaag for å melde deg på visning.

Overlevering begynner å nærme seg, og vi tilbyr nå leiligheter med 0,- kr i forskudd.

Benytt muligheten til å sikre deg din drømmeleilighet!

 

Følg med hva som skjer på byggeplassen her

KONTAKT
%C3%98K_Logoutkast_NY_edited_edited.png
bottom of page